FORGOT YOUR DETAILS?

DESPRE NOI

Despre Noi

Am construit Conacul Dante cu scopul de a deveni oaza dvs de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si bună dispozitie, dar de a fi totusi suficient de aproape de orașe precum Sebeș sau Alba Iulia si a porni înspre diferite obiective turistice si culturale.

Conacul Dante este o locatie recent deschisă, decorată cu bun gust și calitate. Este situat in Pianul de Jos, in apropierea celui mai mare teren de golf din Romania, respectiv Paul Tomita - Golf Club, avand intrare de pe autostradă la 3 km dinspre ambele sensuri Deva-Sibiu.

Conacul oferă cazare in 7 camere double cu baie individuală, fiecare decorată in alt fel, altă poveste.

Parterul vă pune la dispozitie un cochet restaurant pentru servit micul dejun si un loc de joaca generos pentru timpul liber al celor mici.

Pentru seri pline de povesti si savurat un vin de calitate, vă punem la dispozitie o cramă amenejată cu bun gust si rafinament.

Locatia va pune la dispozitie spatii generoase de relaxare in natura, in curtea noastra de peste 10.000 mp. Rasfatul incepe la piscina, cu o carte in mana sau la un pahar de presecco, sau de ce nu , cu amandoua.

TOP Call Now ButtonCall Now